Žardinjere od laserski rezanog lima

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Boja
Tvrdoca
Veličina
Kolekcije
Cena
Lista: Akcije
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
array(0) {
}
24.000,00 RSD
Ušteda 20%
30.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
array(0) {
}
24.000,00 RSD
Ušteda 20%
30.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
array(0) {
}
24.000,00 RSD
Ušteda 20%
30.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
array(0) {
}
24.000,00 RSD
Ušteda 20%
30.000,00 RSD
Pročitajte

Žardinjere su veće dekorativne posude ili saksije za cveće ili drugo ukrasno bilje. Najčeše se nalaze u parkovima, gradskim trgovima i ostalim javnim površinama. Zbog svoje namene - da osveže i unesu deo prirode u određeni prostor sve češće se sreću i u restoranima, kafićima, baštama. Pored ulepšavanja prostora, žardinjere omogućavaju i gajenje onih biljaka koje na određenom zemljištu ne bi mogle da uspeju. 

Žardinjere se prave od različititog materijala i mogu biti plastične, od cigle i betona, keramike, pečene gline, od kovanog gvožđa, drveta ili metala. U savremenoj proizvodnji  žardinjera sve se češće koriste se materijali koji imaju stabilnost, ali koji obezbeđuju laku manipulaciju materijalom kako bi moglo da se odgovori na  idejna rešenja i dizajn enterijera i eksterijera.  Jedan od takvih materijala jeste lim.

Idealne osobine žardinjera od laserski rezanog lima

Metal Laser Art se bavi proizvodnjom žardinjera od laserski sečenog metala što daje velike prednosti u samoj obradi i proizvodnji žardinjera u odnosu na druge materijale. Lim je tanka ploča od metala ili legure metala koja žardinjerama daje čvrstinu i stabilnost. Istovremeno, daje velike mogućnosti u pogledu dizajna i čini da su metalne žardinjere lakše za transport  i premeštanje. Zbog svojih dobrih svojstava – pre svega čvrstoće i postojanosti, različite vrste lima se korisite u građevinarstvu i metalnoj industriji.

Žardinjere iskustva i veličine

Metal laser art dekorativne žardinjere od laserski sečenog lima se izrađuju u različiitm dimenzijama i oblicima. Mogu biti kružnog, pravougaonog ili kockastog oblika. Ukrasi i dizajn  na žardinjerama mogu se prilagođavati prema  potrebama i idejnim rešenjima enterijera i eksterijera, bez obzira da li se radi o izradi žardinjera za balkon ili terasu, restoran ili kafić. Laserska obrada  čini da ukrasi na žardinjerama imaju savršeno sečene delove i precizne oblike.

Zapremina žardinjere

Metal laser art  žardinjere su pogodne za sve vrste ukrasnog cveća ili zimzelenog bilja.  Pri odabiru oblika i dimenzije žardinjere, važno je voditi računa o zapremini žardinjere koja treba da odgovara veličini korena i željenom rastu biljke. Žardinjere se mogu izrađivati  kao žardinjere za cveće, a mogu biti i sa pregradnim panelima i služiti kao ograda te razdvajati prostor u dvorištu ili na terasi. Takođe mogu služiti za odvajanje velikog poslovnog ili kancelarijskog prostora.  Dekorativne žardinjere u tom smislu imaju široku primenu i mogu služiti kao ukrasne saksije, viseće i balkonske saksije, zidne saksije, kao pregrade i ograde itd.

Metal Laser Art laserski seceni lim je naisao na veliku primenu u izradi zardinjera, ali i  dekoracija za zid, metalnih panela za kapije i ograde, pregradnih zidova i ukrasnih fasada, čiviluka, postolja za kišobrane, postolja za portivpožarne aparate,roštilja.